2011.11.24.
16:15

Karácsonyi dekor- és kontúrvilágítások – Hogyan kerül fel a fény a fákra?

A karácsony a legfényesebb ünnepünk. Ma már nem kell műszaki szakembernek lenni ahhoz, hogy a házunk, a kertünk vagy az üzletek fénydekorációit felhelyezhessük.

konturvil1.jpg

Ebben kértünk tanácsot olyanoktól, akik számára a fénydekoráció hivatás:

a Blachere kollégáitól. blachere logo.JPG

 

Daniella: Milyen felületekre, hogyan/mivel lehet felhelyezni a dekorációs világításokat?

Blachere: Bármilyen felületre felhelyezhetőek megfelelő rögzítések alkalmazásával.

Homlokzatokra, belső-külső falfelületekre, egyéb építészeti elemekre és műtárgyakra egyaránt. Alkalmazható rögzítések: tappancsok, műanyag gyors kötözők, dekorációs rögzítő drótok, sodronyok. A rögzítés alkalmazható technológiáját m

Minden esetben a felület minősége és a rögzítendő dekoráció típusa és mérete határozza meg. Munkatársaink szívesen adnak javaslatokat a konkrét felmerülő igények esetén.

blue-bokeh-house-lights-snow-Favim.com-137976.jpg

Daniella:  Milyen összekötési/toldási technikák vannak?

Blachere: A Blachere termékei gyári kialakításuknál fogva alkalmasak az egymást követő toldások kialakítására mindenféle külső csatlakozók használata nélkül. A csomagoláson minden esetben fel van tüntetve, hogy az adott termékből hány darab csatlakoztatható egymáshoz, megbízható és biztonságos módon.


Daniella: Fákra, van-e valamilyen trükk? (pl. ágakra elhelyezni)

Blachere: Trükk nincs, de többféle dekorációs módszer létezik fákhoz. Lehet lepelként betakarni vagy áganként betekerni. Ezt minden esetben a megkívánt látvány dönti el. Szerencsére a füzérek UV álló kábellel készülnek, tehát akár (max. 5 év) évekig fennhagyható a kialakított és megfelelő rögzített díszítés. 

fadekor3_1.jpg

Daniella: Biztonságos rögzítési technikák (pl. amikor a házak szegélyeit szokták díszíteni)

Blachere: Kontúrvilágítással a biztonságos rögzítés záloga a megfelelő termékek alkalmazása. Kontúrt lehet bilincsekkel és sínekkel rögzíteni, ez már csak pénz kérdése. Ajánlatos méterenként legalább 5-6 db bilincs alkalmazása (falba vagy felületre befúrni) vagy a fektető sín 3-4 helyen történő rögzítése. A Blachere kínálatában mindkét rögzítési módhoz alkalmazható termékek megtalálhatóak.

bilincs sin.jpg


Daniella: Időzítések alkalmazása, időjárás állóság..stb.

Blachere: Vevő igények alapján lehetőség van alkonykapcsolók, vagy időkapcsolók beépítésére mellyel szabályozható az üzemeltetési időszak. Extra igények esetén tudjuk a termékek távirányítással történő vezérlését is javasolni.

dekor4.jpg


Daniella: Miben különböznek a Blachere termékek, az összes többi terméktől?

Blachere: Talán erre az elmúlt 50 év a válasz. A Blachere Illumination termékei mára a díszvilágítás vezető minőségi mércéjévé váltak. A termékek minősége és élettartama magáért beszélnek. Az alkalmazott és megkövetelt anyagminőség és beépített eszközök milyensége standard minőségpolitikai elvek alapján kerül kiválasztásra. A folyamatos termékfejlesztés és minőség-ellenőrzés garantálja a beérkezett elemek problémamentes használatát és üzemeltetését.

A több évtizedes tapasztalat és gyakorlat minden termék minőségében megtalálható. A világ nagyvárosainak (Párizs, Bécs, Marseille, Moszkva, London, stb.) vezető partnere díszvilágításban a Blachere.

komment

süti beállítások módosítása