2012.11.13.
13:06

Sylvania ACTIVA : Egészséges fénnyel a téli depresszió ellen

  • blogba1.jpg

    • ƒ A teljes színspektrumban élénk színeket biztosító T8 és T5 fénycső
    • ƒ Színvisszaadás: Ra98/Class 1A
    • ƒ 6500K színhőmérséklet (nappali fény)

ALKALMAZÁS:

  • ƒ Minden olyan területen, ahol a természetes fényhez hasonló színvisszaadás szükséges
  • ƒ Támogatja a szezonális depresszió elleni kezelést

SYLVANIA

Sylvania Electronic Tube Plant, Altoona, PA.preview.jpgAz 1900-as évek elején Pennsylvaniában alapított Sylvania izzólámpákat kezdett gyártani, valamint vákuumcsöveket az éppen kibontakozó rádiózás számára. Ma a Havells Sylvania egyike a világ legnagyobb fényforrás gyártóinak és a lámpák széles választékát állítja elő, úgymint izzólámpákat, halogéneket, energiatakarékos lámpákat, fénycsöveket, LEDeket valamint egyéb speciális termékeket professzionális felhasználók számára. Európában egyértelműen a legnagyobb gyártó és piacvezető a speciális fényforrások területén.

 

blogba3.jpgA világszerte megtalálható 18 gyárából a jelenleg abszolút aktualitásként ajánlott teljes spektrumú fénycsövei is Erlangenben (Németország) készülnek az összes egyenes fénycsöveivel együtt. Gyártócsarnokaiban működnek olyan fénycsősorok, melyek óránként 9 600 darab csövet gyártanak, és ha évente az összes T8 fénycsövet sorba raknánk a 45 244 km hosszuk bőven meghaladja a Föld egyenlítőjét.

 

Élenjár az ökológiát szerető emberek számára igazán fontos környezetvédelemben is. A világon először a Sylvania kapta meg az ISO 14001 minősítést a fényforrásgyártók közül.

 

Corbis-42-17428177.jpgAz egyre rövidülő nappalok, a nyomasztóbbá váló sötétség és az ebből fakadó fáradtság, fásultság (Szezonális Depressziós Pszichózis; SAD) kompenzálására alkalmas az un. SAD fénycső.

A Szezonális Depressziós Pszichózis, ismertebb nevén a téli depresszió egy hangulatzavar, amely minden egészséges emberre hatással van ősszel és télen évről évre.

A tünetek a következők lehetnek:

-          depresszió

-          reménytelenség

-          szorongás

-          energiahiány

-          szociális visszahúzódás

-          állandó álmosság

-          érdektelenség a korábban élvezett tevékenységek iránt

-          étvágy változása, főként a szénhidrátban gazdag életek utáni vágyakozás

-          súlygyarapodás

-          koncentrálási és információ-feldolgozási nehézségek

A fototerápiát közel 20 éve használják a szezonális depresszió ellen, hiszen számos tanulmány bizonyítja annak hatékonyságát. A fényterápiát a nemzetközi klinikai irányelvek elsőszámú kezelési lehetőségként említik az SAD ellen.

Az Activa - depresszió elleni - fénycsövekkel aktiválhatja önmagát és kollégáit akár az irodákban, termelő üzemekben és a tárgyalókban is. Ehhez segítséget adnak további pozitív jellemzői:

-          a teljes színspektrumban élénk színeket biztosító fénycső

-          kitűnő színvisszaadás: Ra98/Class 1A

-          6500K-es színhőmérséklet (nappali fény)

Alkalmazható minden olyan területen, ahol a természetes fényhez hasonló színvisszaadás szükséges. Támogatja a szezonális depresszió elleni kezelést, kellemes közérzetet biztosítva, de akár teljesítmény, termelékenység fokozására is alkalmazható zárt terekben.

Aktiválja magát !

blogba2.jpgkep.jpg

komment

Címkék: depresszió fénycső activa sylvania SAD

süti beállítások módosítása