2014.08.04.
15:56

Villám és túlfeszültség védelemre van szüksége?

Védje meg értékeit Weidmüller gyártmányú túlfeszültség-védelmi készülékekkel, az új IEC/EN 61643-11:2012 szabványnak megfelelően

 Industrial_building_vpu2kicsi.jpg

WM_OB_4C.jpg

 

 

%c3%bajt%c3%balfesz-1-40.jpgAz előírások szigorítása mellett a 2012-ben bevezetett IEC/EN 61643-11 szabvány nagy hangsúlyt fektet a teljeskörű és megbízható túlfeszültség-védelemre. Válaszunk ezen új követelményekre az új VPU villám-és túlfeszültség-védelmi sorozat. A varisztor és szikraköz kombinációján alapuló terméksorozat már most megfelel a közeljövőben bevezetésre kerülő nemzetközi szabványnak, így eleve képes a legmagasabb szintű védelmet biztosítani berendezései számára.

 

Ezzel nem csupán épületét/üzemét, de tervezési folyamatait is védheti. Mivel e termékek legalább 5 évig megfelelnek majd a szabványok előírásainak, így lehetőséget kínálnak a tervezés iterációs lépéseinek és az ezekhez kapcsolódó átalakítások minimalizálására.%c3%bajt%c3%balfesz-1-37.jpg

 

Termékeink egyedi jellemzői segítséget nyújtanak a telepítő személyzet, illetve a karbantartó szakemberek számára a villám- és túlfeszültség-védelmi rendszerek karbantartása során.

Az új Weidmüller VPU sorozat tartós, megbízható, és előrelátó villám- és túlfeszültségvédelmet kínál az Ön számára. Fedezze fel őket! Let’s connect.

 Magyar nyelvű termékismertető

 

 

komment

süti beállítások módosítása